INFO

Als freelance regisseur en eindredacteur heb ik programma’s gemaakt voor de VPRO, KRO-NCRV, HUMAN, N=5, NTR, BNN-VARA, MTV, MAX, RTL4 en NET5. Ik kan monteren op AVID en Final Cut Pro.

Op dit moment werk ik als eindredacteur aan het NPO1 programma Niet Zonder Ons . De 6-delige serie over mensen met beginnende dementie en niet aangeboren hersenletsel wordt gepresenteerd door Martine van Os en neuropsycholoog Erik Scherder. De serie wordt vanaf maandag 3 februari 2020 om 21:30 op NPO1 uitgezonden.

Afgelopen zomer heb ik als eindredacteur en regisseur aan de documentaire ‘Ellie aan de verkeerde kant’ gewerkt. De docu over homo geweld en discriminatie werd op 29 juli jl. op NPO3 uitgezonden.

Samen met Maaike Lange heb ik afgelopen jaar ook het artikel ‘Wat kunnen hetero’s van homo’s leren?’ voor het dagblad Trouw geschreven. Het artikel over hoe homo’s en lesbiennes hun ‘nahuwelijk’ inrichten, werd gepubliceerd in het zaterdagmagazine Tijd.

Ik heb ook een paar series bedacht en verkocht aan de VPRO, BNN-VARA en KRO-NCRV. Het eerste seizoen van ‘Mijn vader’, die ik voor de VPRO heb geproduceerd en geregisseerd, werd genomineerd voor een Internationale Emmy Award.

Samen met Maaike Lange had ik in 2014 en 2015 de wekelijkse rubriek ‘Betrapt’, over mensen die stiekem vreemdgingen, in PS van de Week, het zaterdagmagazine van Het Parool.

Voor het COC geef ik voorlichtingen op middelbare scholen over seksuele diversiteit. Ik werk ook als vrijwilliger voor Vluchtelingenwerk in Amsterdam. Als taalbuddy begeleid ik een Syrische vluchteling uit Aleppo.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, hardlopen, fitness en luister ik zoveel mogelijk naar muziek.