INFO

Als freelance regisseur en eindredacteur heb ik programma’s gemaakt voor de VPRO, KRO-NCRV, HUMAN, N=5, NTR, BNN-VARA, MTV, MAX, RTL4 en NET5. Ik kan monteren op AVID en Final Cut Pro.

Op dit moment werk ik als eindredacteur aan een 6-delige serie over jonge mensen met beginnende dementie. De serie wordt vanaf februari 2020 door Omroep Max op NPO1 uitgezonden.

In het voorjaar heb ik als eindredacteur en regisseur aan de documentaire ‘Ellie aan de verkeerde kant’ gewerkt. De docu over homo geweld en discriminatie werd op 29 juli jl. op NPO3 uitgezonden.

Samen met Maaike Lange heb ik het artikel ‘Wat kunnen hetero’s van homo’s leren?’ voor het dagblad Trouw geschreven. Het artikel over hoe homo’s en lesbiennes hun ‘nahuwelijk’ inrichten, werd op 30 maart jl. gepubliceerd in het zaterdagmagazine Tijd.

Begin dit jaar heb ik 2 afleveringen van de serie ‘Yes ik ben’, met Stine Jensen, geregisseerd. De 4 delige serie van de HUMAN werd in juni van 2019 op NPO2 uitgezonden.

In de zomer en het najaar van 2018 heb ik de 5 delige serie ‘Liefde is…’ geregisseerd. Deze BNN-VARA productie werd in december 2018 en januari 2019 op NPO1 uitgezonden.

In 2018 heb ik samen met Arie van der Hamsvoort de KRO-NCRV serie ‘#jesuisdepri’ geregisseerd. Dit programma over jongeren met een depressie werd in november 2018 bekroond met de Antonie Kamerling Award .

Ik heb ook een paar series bedacht en verkocht aan de VPRO, BNN-VARA en KRO-NCRV. Het eerste seizoen van ‘Mijn vader’, die ik voor de VPRO heb geproduceerd en geregisseerd, werd genomineerd voor een Internationale Emmy Award.

Samen met Maaike Lange had ik in 2014 en 2015 de wekelijkse rubriek ‘Betrapt’, over mensen die stiekem vreemdgingen, in PS van de Week, het zaterdagmagazine van Het Parool.

Voor het COC geef ik voorlichtingen op middelbare scholen over seksuele diversiteit. Ik werk ook als vrijwilliger voor Vluchtelingenwerk in Amsterdam. Als taalbuddy begeleid ik een Syrische vluchteling uit Aleppo.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, hardlopen, fitness en luister ik zoveel mogelijk naar muziek.